Focus horeca

Hieronder vindt u het aanbod aan horecazaken. Dit betreft overname van de exploitatie, de onderneming waarbij de handelsnaam, goodwill en inventaris worden aangeboden. Veelal gaat het om een indeplaatsstelling waarbij het bestaande huurcontract wordt overgenomen van de huidige eigenaar. De zaken zijn uiteenlopend van Restaurants, Bars, Cafe’s, Discotheken, Partycentra, Lunchrooms, Snackbars etc. Ook behoren souvenirzaken en andere winkels tot de mogelijkheden. Tezamen focussen wij op alle onderdelen binnen de HORECA (Hotels-Restaurants-Cafe).

Het aanbod richt zich veelal op Amsterdam (centrum). Hierbij hebben we doorgaans een redelijk gevulde portefeuille, ook zaken die niet op de site staan vermeld. Buiten het centrum en ook in andere plaatsen hebben we horecazaken. Vraag naar de mogelijkheden en actueel aanbod. 

 

Wij staan voor transparantie en vertrouwen, ook voordat u opdracht verstrekt. Duidelijke informatie, oprecht advies over te hanteren vraagprijzen en te verwachten resultaten zijn van belang voor een succesvolle verkoop en/of aankoop van uw horecazaak. Gedurende de samenwerking voor aankoop en/of verkoop zijn wij uw persoonlijk adviseur en behartigen wij uw belangen.

Gelet op de discretie van het aanbod is het beelmateriaal dat wordt getoond niet altijd de werkelijke foto's/plaatjes van het aanbod. Na ondertekening van een geheimhoudings-verklaring ontvangt u meer gedetailleerde gegevens. 

Horecazaak kopen of verkopen? U kunt via het inschrijfformulier vrijblijvend uw interesse tonen. Wij kunnen namens de koper/verkoper de gewenste horecazaak aankopen of verkopen.

HEEFT U EEN GOUDEN TIP? Indien er dankzij uw tip een daadwerkelijke koop-/verkoop tot stand komt, krijgt u van ons een mooie beloning.

Horeca Centrum Amsterdam Restaurant

Zeer goedlopend Mexicaans restaurant in hartje Amsterdam

Overname van een zeer gezellige en vooral goedlopende horecazaak in het centrum van Amsterdam, nabij Leidseplein waar vele toeristen komen.

Meer informatie

Restaurant Zuidas

Groot Restaurant / Grand Café op de Zuidas

Aangeboden ter overname: een groot restaurant van ruim 350m2 met 80 zitplekken en een workshopruimte. Het restaurant is gelegen op de drukke Zuidas en beschikt tevens over een terras met 40 zitplekken. 

Met het oog op de uitbreidingsplannen van de Zuidas is dit een zeer aantrekkelijk vooruitzicht gezien de ligging direct aan de nieuwe entree van de metro op Station Zuid in Amsterdam.

Meer informatie

Restaurant Leidseplein Amsterdam

Restaurant op toplocatie Leidseplein hartje Amsterdam Centrum

Aangeboden: authentiek restaurant op toplocatie Leidseplein en bevindt zich op één van de drukste en bekendste toeristische pleinen van Amsterdam, middenin alle horeca- en uitgaansgelegenheden.

Meer informatie

Restaurant leidseplein amsterdam

Restaurant nabij Leidseplein met 100 zitplekken en terras

Ter overname aangeboden: tweelaags Restaurant nabij Leidseplein in één van de drukste toeristische straten van Amsterdam, temidden van alle uitgaansgelegenheden.

Het modern ingerichte restaurant heeft circa 100 zitplekken en een terras van circa 10 zitplekken.

Meer informatie

Ice&Bakery; Amsterdam

Ice & Bakery shops op toplocaties Amsterdam centrum

We hebben diverse Ice&  Bakery shops ter aanbieding op toplocaties in het centrum van Amsterdam. 

Meer informatie

Cafe Restaurant Amsterdam

Luxe cafe restaurant op het Leidseplein Amsterdam

Een bekende en zeer luxe cafe restaurant op het Leidseplein met een ruim terras.

Meer informatie