Onze Diensten

Real Estate Focus richt zich op de onderstaande vier diensten. Ondernemen in vastgoed, anderen daarbij begeleiden en ontzorgen is onze core-business. Wij bieden zowel een totaaloplossing als ondersteuning in deelgebieden voor diverse opdrachtgevers en vormen een betrouwbare partner.

Doordat we bekend zijn met de activiteiten gedurende het proces kunnen we snel schakelen. Onze betrokkenheid in alle fasen van een project zorgt voor een goede afstemming en optimale samenwerking. De goede afspraken met onze vaste partners leidt tot efficiency en kostenbesparing.

Vastgoed Advisering

Bij advisering over het vastgoed staat de opdrachtgever centraal. Vanaf de initiatief- tot en met de beheerfase worden de wensen en eisen gewaarborgd. Met behulp van een vastgoed (beleids)plan of -strategie adviseren we de klant van begin tot het einde.

Meer informatie

Projectbegeleiding & Uitvoering

Tevens begeleiden we voor onze opdrachtgevers de realisatie van ruimtelijke projecten. De projecten hebben niet alleen betrekking op nieuwbouwprojecten, maar ook de begeleiding van diverse renovatiewerkzaamheden en herontwikkelingsprojecten of zelfbouw behoren tot onze werkzaamheden.

Meer informatie

(Ver)huur & (Ver)koop

Wij verzorgen ook de aankoop- en verkooptrajecten als het gaat om vastgoed, kavels, hotels en horeca. Hierbij wordt rekening gehouden met de persoonlijke situatie van de particulier of die van een onderneming en is maatwerk aan de orde. Hierbij gaan advisering en begeleiding van het traject gepaard.

Meer informatie

(Her)ontwikkeling

Ontwikkelen is een kwestie van samenwerken en dat doen we met alle betrokken partijen. Daardoor slagen we erin om mooie plannen te ontwikkelen tot geslaagde projecten. Hierbij nemen we het initiatief om een plan te (her)ontwikkelen of doen dat graag voor anderen.

Meer informatie