Projectbegeleiding & Uitvoering

Projectbegeleiding

De projecten begeleiden we van begin tot eind namens de opdrachtgever. De projectmanager treedt op als gedelegeerd opdrachtgever en stuurt het proces aan om het beoogde resultaat te bereiken. Hierbij worden alle betrokken partijen aangestuurd en leiding gegeven om het project te doen slagen. Afstemming, coördineren en organiseren behoren tot belangrijke vaardigheden waar wij jarenlange ervaring mee hebben. Wij maken heldere afspraken met zowel de opdrachtgever als met alle belanghebbenden en zorgen ervoor dat een project haalbaar wordt gemaakt. 

Bij grotere en complexere projecten wordt een procesmanager ingeschakeld die de interactie tussen partijen/organisaties en bijbehorende processen in verschillende fasen van het project analyseert en begeleid. De procesmanager heeft een onafhankelijke blik op het project en zorgt ervoor dat strijdige belangen in goede banen worden geleid.

 

 

 

Bouwen

Behalve nieuwbouwprojecten begeleiden wij ook renovatiewerkzaamheden namens de opdrachtgever. Na enige tijd is de technische staat door het gebruik van een gebouw verouderd waardoor onderdelen aan de binnen- of buitenzijde moeten worden vervangen. Doordat de levensduur van een gebouw afneemt zal de eigenaar van het pand tijdig moeten verbouwen. Dit geldt ook voor de gebruiker die na een bepaalde periode een interne verbouwing doorvoert in een woning, hotel of horecapand. Het is mogelijk om de uitvoering door ons te laten verrichten. Wij hebben veel ervaring in het uitvoeren van zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Met name door een goede samenwerking met vaste partners en strakke planning, kunnen we een scherpe prijs realiseren.

Heeft u interesse om uw plan te laten uitvoeren door Real Estate Focus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.