Focus hotels

Hieronder vindt u het aanbod aan hotels (stille verkoop/off-market). Het betreft hierbij zowel bestaande hotels als nieuwbouw hotels waarbij de exploitatie wordt aangeboden met of zonder vastgoed.

Met name de hotels in Amsterdam zijn de laatste tijd erg interessant voor investeerders en beleggers. Door de afnemende waarde van de euro en de relatief lagere prijzen ten opzichte van andere steden zoals Londen, Parijs, Brussel en Berlijn is de Amsterdamse hotelmarkt erg in trek en interessant voor buitenlandse partijen.

Ook neemt het toerisme ieder jaar weer toe waardoor de vraag naar hotels in Amsterdam aanhoudt. Dit is uiteraard bevordelijk om een hotel aan te kopen.

Behalve hotels in Amsterdam en omstreken krijgen we ook geregeld hotels aangeboden in andere grotere plaatsen. Na een goede afweging en goede match tussen vraag en aanbod stellen we deze hotels (met of zonder pand) beschikbaar. 

Gelet op de discretie van het aanbod is het beeldmateriaal dat wordt getoond niet altijd de werkelijke foto's/plaatjes van het aanbod. Na ondertekening van een geheimhoudings-verklaring ontvangt u meer gedetailleerde gegevens. 

 

Door ons breed netwerk aan investeerders/beleggers en hoteleigenaren is de kans relatief groot dat u een hotel op korte termijn aan- of verkoopt. Wij hanteren een 10-stappenplan bij het aankopen of verkopen van hotel(s) of overname van exploitatie(s).

Aankoop-/ Verkoopproces:

  1. Interesse tonen via het (ver)koopformulier. 
  2. Kennismakingsgesprek indien nodig. 
  3. Ondertekening geheimhoudingsovereenkomst (NDA) met kandidaat koper. 
  4. Aanlevering kerngegevens hotel.
  5. Bezoek en bezichtiging hotel. 
  6. Afstemming met hoteleigenaar/ exploitant over financiële gegevens.
  7. Uitbrengen bieding door kopende partij bij vervolg.
  8. Onderhandeling en overeenstemming over aankoop-/verkoopprijs. 
  9. Ondertekenen koopcontract. 
  10. Juridische en fysieke overdracht.

Hotel verkopen of kopen? U kunt via het inschrijfformulier vrijblijvend uw interesse tonen. Wij kunnen namens de koper/verkoper het hotel (onroerend goed en/of exploitatie) aan- of verkopen.

HEEFT U EEN GOUDEN TIP? Indien er dankzij uw tip een daadwerkelijke koop-/verkoop tot stand komt, krijgt u van ons een mooie beloning.

Hotel Amsterdam Luxe segment

Zeer luxe boutique hotel hartje Amsterdam Centrum

"Creme de la Creme" - zeer exclusieve boutique hotels in Amsterdam City Centre aangeboden. Enkel geschikt voor kapitaalkrachtige Kopers en bewezen Huurders.

Meer informatie

Hotelappartementen transformatieproject nabij Schiphol Amsterdam

Transformatie voor 85 hotelappartementen ten zuiden van Schiphol

Real Estate Focus biedt een transformatieproject aan voor 85 hotelappartementen aan ten zuiden van Schiphol. Het betreft een voormalig kantoorpand van circa 4.500m2 bvo gelegen aan de Amstel, op circa 15 minuten van Schiphol.

Meer informatie

hotels amsterdam

Hotelexploitaties aangeboden in Amsterdam centrum

Real Estate Focus heeft diverse hotelexploitaties ter overname in aanbod in Amsterdam centrum. Het gaat om goedlopende 2** en 3*** hotelexploitaties met 20-30 kamers op zeer goede locaties en met minimaal 90% bezetting. Alleen kapitaalkrachtige hotelexploitanten met ervaring komen in aanmerking. Eventueel is overname onroerend goed bespreekbaar.

Meer informatie

hotel hoteltransformatie rotterdam

Hoteltransformatie Rotterdam centrum 40+ kamers

Real Estate Focus biedt een zeer exclusieve hoteltransformatie aan voor circa 40 hotelkamers in hartje centrum Rotterdam in een zeer drukke winkelstraat. Het betreft een leegstaand karakteristiek pand dat erg geschikt is voor transformatie tot een luxe boutique hotel met eventueel een brasserie/restaurant. 

Meer informatie

Hotel; appartementen transformatie

Transformatie 80 hotelappartementen nabij Den Haag

Real Estate Focus biedt een transformatieproject aan in de omgeving van Den Haag voor 80 ruime hotelappartementen ter grootte van 45 m2.

Meer informatie

Belegging Amsterdam hotel

Hotelbelegging met/zonder exploitatie in Amsterdam Centrum

Real Estate Focus biedt graag een uniek hotelpand te koop aan binnen de grachtengordel van Amsterdam Centrum als belegging. Het gaat om een pand van circa 350m2 met een hotelvergunning.

Meer informatie

Hotel Aan de kust Omgeving Amsterdam

Mooi hotel(appartement) aan de kust omgeving van Amsterdam

Luxe hotelappartementencomplex met 20+ kamers verdeeld over 2 vrijstaande gebouwen aan de kust in omgeving van Amsterdam inclusief Penthouse.

Meer informatie

Londen Parijs Berlijn Hotel

Diverse hotels beschikbaar in London, Parijs en Berlijn

Zie ons aanbod van diverse hotels in de top steden van Europa! zowel de toeristische als de economische sector doen het erg goed in deze steden.

Meer informatie

Hotel Omgeving Den Haag 1.000.000-5.000.000

Hotelexploitatie 3*** met circa 65 kamers in Scheveningen

Dit ruime driesterren hotel, gelegen in Scheveningen aan het strand, betreft een uniek object waarbij de exploitatie/onderneming wordt aangeboden. Het hotel bevindt zich in 2 prachtige panden en heeft circa 65 kamers in verschillende typen.

Meer informatie