Focus Kavels

Hieronder vindt u het aanbod aan kavels. Dit zijn percelen met of zonder een functie-bestemming. Voor de meeste locaties is medewerking verleend door de gemeente na indiening van een principeplan. Hierdoor is de slagingskans voor een investeerder/ ontwikkelaar vele malen groter om het project te continueren en de gewenste bestemming te verkrijgen.

In enkele gevallen betreffen de kavels en gronden die bedoeld zijn voor toekomstige ontwikkelingen, waarbij koper een bepaalde risico durf te nemen. Uiteraard is onderzoeksplicht door koper altijd van toepassing.

Gelet op de discretie van het aanbod is het beelmateriaal dat wordt getoond niet altijd de werkelijke foto's/plaatjes van het aanbod. Na ondertekening van een geheimhoudings-verklaring ontvangt u meer gedetailleerde gegevens. 

De onderstaande locaties kunnen ook als belegging/project worden overgenomen inclusief plan. Wij kunnen namens de koper of verkoper de kavel/bouwgrond aan- of verkopen. Door ons breed netwerk aan investeerders en vastgoedeigenaren is de kans relatief groot dat u de kavel/bouwgrond op korte termijn koopt of verkoopt voor een goede prijs.

Kavel kopen of verkopen? U kunt via het inschrijfformulier vrijblijvend uw interesse tonen. Wij kunnen namens de koper/verkoper kavels aan- of verkopen.

HEEFT U EEN GOUDEN TIP? Indien er dankzij uw tip een daadwerkelijke koop-/verkoop tot stand komt, krijgt u van ons een mooie beloning.
 

Kavel Amsterdam Nabij centrum Woonfunctie

Unieke Kavel op toplocatie in Amsterdam!

Betreft 2 naast elkaar gelegen kavels ter grootte van ca. 7.000 m2 met woonbestemming en is gelegen op 10 minuten van het centrum en Centraal station.

Meer informatie

Kavel Amsterdam

Kavel met bestemming wonen in Amsterdam

De locatie is 15 minuten van het centrum van Amsterdam gesitueerd.

Meer informatie

Kavel Omgeving Amsterdam

Locatie voor appartementen ten zuiden Amsterdam

Mooie locatie aan het water vlak onder Amsterdam ter grootte van 1500m2.

Meer informatie

Kavel Omgeving Amsterdam

Kavels met jachthaven 15 min van Amsterdam

2 mooie locaties beschikbaar met jachthavens onder de rook van Amsterdam.

Meer informatie

Kavel ontwikkeling Amsterdam

Diverse kavels beschikbaar in de Randstad rondom Amsterdam

Op zoek naar een kavel in de omgeving van Amsterdam? Dan kunt u bij ons terecht voor diverse kavels, klein of groot, voor zowel de particuliere als zakelijke markt.
 

Meer informatie