Focus vastgoed

Hieronder vindt u het aanbod aan vastgoed. Dit zijn objecten met verschillende functies ten aanzien van wonen, werken, recreëren, verblijven en/of andere gemengde (commerciële) functies. Het betreft hierbij zowel bestaande als nieuwbouwobjecten. De onderstaande vastgoedobjecten kunnen ook als belegging/project worden overgenomen en is ook eventueel bedoeld voor de particuliere markt.

Real Estate Focus biedt over het algemeen grotere proposities aan zoals hele panden, complexen, gebouwen etc. In enkele gevallen betreft het appartementen, losse woningen in de grotere steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Het aanbod wordt betreft stille verkoop en is off-market. Dat is voor vele klanten die wij bedienen wel een vereiste.

Gelet op de discretie van het aanbod is het beelmateriaal dat wordt getoond niet altijd de werkelijke foto's/plaatjes van het aanbod. Na ondertekening van een geheimhoudings-verklaring ontvangt u meer gedetailleerde gegevens. 

Vastgoed kopen of verkopen? U kunt via het inschrijfformulier vrijblijvend uw interesse tonen. Wij kunnen namens de koper/verkoper het vastgoedobject aan- of verkopen.

HEEFT U EEN GOUDEN TIP? Indien er dankzij uw tip een daadwerkelijke koop-/verkoop tot stand komt, krijgt u van ons een mooie beloning.

 

Appartementen Amsterdam Nieubouw

Nieuwbouwlocatie voor 180 appartementen in Amsterdam

Een unieke kans voor het realiseren van een appartementencomplex met 180 eenheden inclusief bouwvergunning in Amsterdam.

Meer informatie

Transformatie Herontwikkeling

Herontwikkellocatie in Rotterdam Centrum

Betreft transformatie van bestaande pand van 17.000 m2 met mogelijkheid van nieuwbouw voor woontoren op enkele minuten van het centraal station.

Meer informatie

Vastgoed Interieur design Renovatie Restyle

Design, Restyle & Verbouwing pand Amsterdam

Ook uw woning (grachtenpand) een metamorfose geven in een prachtig Modern Style? Geef uw wensen door en informeer naar de prijs!

Meer informatie

vastgoed Amsterdam Gehele pand

Geheel pand in Amsterdam Centrum

Aangeboden diverse panden in Amsterdam Centrum, gehele pand inclusief winkel onderin met of zonder huurder.

Meer informatie

Vastgoed Omgeving Amsterdam Transformatie

Transformatieproject 60+ appartementen omgeving Schiphol

Een goed transformatieproject in de nabijheid van Amsterdam Schiphol inclusief bouwvergunning.

Meer informatie

omgeving Amsterdam Transformatie hotelappartementen

Turnkey hotelappartmenten Hoofddorp

Real Estate Focus biedt een turnkey gebouw van 2.500m2 met ruim 50 hotelappartementen aan ter overname, met de mogelijkheid het naastgelegen identieke gebouw tevens (turnkey) over te nemen van dezelfde eigenaar. Op de verhuur van de appartementen is een rendementsverwachting van 8-10% te realiseren.

Meer informatie